Vissza

Jelentéskészítés az iskolai közösségi szolgálat teljesítésének előrehaladásáról



Március 31-ig kell készítenie a NPK-nak összegző jelentést az iskolai közösségi szolgálat teljesítésének előrehaladásáról.

2024. március 31-ig készül összegző jelentés az iskolai közösségi szolgálat teljesítésének előrehaladásáról. A Nemzeti Pedagógus Kar a pedagógusok új életpályájáról szóló 2023. évi LII. törvény végrehajtásáról szóló 401/2023. (VIII. 30.) kormányrendelet értelmében az iskolai közösségi szolgálat szervezésével kapcsolatos hatáskörében az Oktatási Hivatallal együttműködve évente nyomon követi az iskolai közösségi szolgálat teljesítésének előrehaladását, amelynek keretében kiválasztott nevelési-oktatási intézmények gyakorlatát méri fel.

A monitoring program eredményéről a tárgyévet követő év március 31-ig összegző jelentést készít, amelyet felterjeszt a köznevelésért felelős miniszternek, az összegző jelentésben szereplő jó gyakorlatokról tájékoztatja a közösségi szolgálat szervezésére köteles nevelési-oktatási intézmények igazgatóit, és javaslatot tesz az iskolai közösségi szolgálatot szervező nevelési-oktatási intézmények elismerésére vagy szakmai konzultációra a tevékenység sikerességének fejlesztése érdekében.

2024-03-26 | dr. Klész Tibor | Iskolaszervezés

Szeretnék ilyen híreket kapni >>